fbpx

The Courettes - We are The Courettes

The Courettes - We are The Courettes

Efter at have suppleret deres debutalbum ”Here are The Courettes” fra 2015 med bl.a. et livealbum og en splitudgivelse med Powersolo, er Flavia Couri (guitar og vokal) og Martin Couri (trommer og vokal) nu klar med deres andet album.

Her viser de, at det ikke kun er Flavias smag for kjoler, der peger tilbage til 1960’erne, det gør duoens musik også. Det resulterer i, at indholdet på albummet kan deles i to lejre: Den første består af afdæmpede skæringer i den let poppede og balladeagtige stil. Her rammer duoen retrostilen flot, så man næsten føler sig flyttet en stak årtier tilbage i tiden. Det afsluttende ”Fool Fool Fool” er en flot afrunder, men kan ikke slå ”Strawberry Boy” som udgivelsens mest velfungerende nummer.

I den anden lejr går det helt anderledes heftigt for sig, for her spiller The Courettes upoleret og rå garagerock. Det sker hele tiden med glimt i øjet, men der er fin energi og godt tempo i numrene. Flere steder endda lige rigeligt, for musikken har det med at kamme over, så det skramlede bliver rodet og endda kaotisk. Her gør den sparsommelige besætning bemærket, for The Courettes har ikke overdubbed sig halvt ihjel. Det giver naturligt en del støj at få tingene til at hænge sammen, men det hører med til bandets stil.

Mine noter indeholder ord som Energisk og Frisk, men også Rodet og For meget. Desværre står der ikke noget om Medrivende og Spændende, for The Courettes kommer ikke over det mellemgode på denne udgivelse,

Tracklist:
01. Hoodoo Hop
02. Time is Ticking
03. Come Inside
04. Nobody but You
05. T-C-H-A-U
06. Strawberry Boy
07. Voodoo Doll
08. All About You
09. The Way you walk
10.TheTeens are Square
11. Boom! Dynamite!
12.Fool Fool Fool
Samlet spilletid: 31:41

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.