fbpx

The Beyond - Frostbitepanzerfuck

The Beyond - Frostbitepanzerfuck

Med en titel som ”Frostbitepanzerfuck” var jeg ærligt talt lidt i tvivl om, hvad jeg kunne forvente. Et kig ned over albummets titler gav mig dog vished – eller gjorde det? For jeg havde forventet en omgang sløj punk med ringe produktion, platte tekster i første person ental og elendige musikere. Det jeg fik, var en omgang sloppy black metal med kraftigt punkede tendenser, evnesvage tekster om kønsorganer og blod, mawer lyd og ringe musikere.

Jeg kan godt sidde og undre mig over, om det her er en joke, eller om The Beyond mener det i ramme alvor – Jeg kan snildt forestille mig, at de fire knægte sidder og griner, når de læser den ene ringe anmeldelse efter den anden. ”Haha… Dårlig omtale er bedre end ingen omtale…”

Denne anmeldelse vil jeg gøre kort og koncis: Der er måske tre ok riffs på ”Frostbitepanzerfuck”, sangeren er bedst når han growler, modsat når han vælger den punkede udvej og snerrer. Bassen har en okay lyd, men er ringe spillet, og det samme med trommeslageren. Sangene er decideret pinligt dårlige… Når man føler sig nødsaget til at lave et covernummer af punkens enfant terrible, GG. Allin, må det virkeligt stå sløjt til. Havde de da så bare haft den chokværdi, han havde, havde det nok været lidt mere spændende at anmelde ”Frostbitepanzerfuck”. Det ender bare ud med at være omtrent lige så spændende og interessant som at klemme ildelugtende bylder ud… .på en anden person…

Alt i alt er ”Frostbitepanzerfuck” en af de plader, man overhovedet ikke gider høre igen, når man har fået overstået sin anmeldelse. Jeg føler virkelig, at det har været spild af min tid. Livet er simpelthen for kort til denne slags musik. Hvis jeg vil have lidt punk i min black metal, så hører jeg fandme Darkthrone!!!

 

Tracklist:

01: Roto-Cunt

02: Goat Sodomizer

03: Cunt Sucking Cannibal (GG Allin Cover)

04: Frostbitepanzerfuck

05: Attack of the Zombie Brigade

06: The Splatterhouse Maniacs
07: Necro Overload

08: Exterminate Humanity

 

Samlet spilletid: 28:27 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.