fbpx

Terminal Bliss - Brute Err/ata

Terminal Bliss - Brute Err/ata

Med Terminal Bliss har vi fat i et nyt navn; ikke kun på musikscenen, ikke kun hos Relapse Records, men også hos mig. Medlemmerne Chris Taylor (Vokal); Mike Taylor (Guitar), Ryan Parrish (Trommer) og Adam Juresko (Bas) bliver udråbt som topnavne på den amerikanske Punk scene, men den påstand kan jeg hverken be- eller afkræfte.
I stedet retter jeg opmærksomheden mod musikken, som er meget voldsom, men kun i meget lille omfang indeholder elementer af Punk. Med sit vildt opskruede tempo, den stærkt begrænsede struktur i numrene og Taylors vildt skrigende vokal er det i min bog Grindcore, der er indholdet af EP’en 10 numre. Og ja, spilletiden er med til at rubricere indholdet, for der er kun 4 numre, hvor spilletiden overskrider 1 minut.
Samlet gør det numrene til håndgranater, der starter med tumult, men hvor der alligevel indfinder sig lidt orden i form af lidt thrashede duga rytmer. På den måde skabes der lige netop nok spænding til, at jeg fastholder interessen for de enkelte tracks. Selv om spilletiden er kort, tegner der sig nemlig et billede af gentagelser i de enkelte numre. Derfor ender spilletiden som et plus, for havde det musikalske bombardement varet ret meget længere, var jeg begyndt at kede mig.

Tracklist:
1.Clean Bill Of Wealth
2.Anthropodmorbid
3.Dystopian Buffet
4.The Ominous Hum
5.Small One Time Fee
6.8 Billion People Reported Missing
7.Tumoresque
8.Discarded Wallet
9.March Of The Grieving Droid
10.Hidden Handed Artificial Harassment Experimental Run Amok
Samlet spilletid: 10:35

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Terminal Bliss
  • Album titel: Brute Err/ata
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Relapse Records
  • Samarbejdspartner: Petting Zoo Propaganda
  • Genre: Grindcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.