fbpx

Swampborn - Alleged Escape

Swampborn - Alleged Escape

Swampborn er et russisk band, som stammer fra Volgograd og har eksisteret siden 2011. EP’en ”Alleged Escape” er deres debut og er indspillet af guitaristen Pathrone og sangeren Sur.

Selv om navnet er tilfældigt, er det nu meget passende, for alle hans vokale bidrag er af skrigende eller hvæsende karakter. Det passer naturligt ind i den tilhørende musik, for Swampborn spiller en blanding af egentlig Black Metal og den blødere afart, der har et ”Post” foran betegnelsen. Det bliver til lange instrumentale afsnit med guitaren som toneangivende instrument, hvor der suppleres med klaver, keyboards og forskellige talte sekvenser. Selv om der er Sort Metal i blandingen, befinder Swampborn sig i den let tilgængelige ende af skalaen; de voldsomme sekvenser er ret korte, og selv om de eksekveres i højt tempo, virker de kun som mindre bump på vejen. Et godt eksempel høres i ”Muscarum”, hvor musikkens mørke sider afvæbnes via blæserlignende keyboards.

Ellers tager man sig god tid til at bygge numrene op, som man kan se af den ret lange spilletid; selv om udgivelsen markedsføres som en EP, er dens størrelse tæt på hvad nogle genrer kalder for fuld længde. Omvendt ville jeg have tabt interessen, hvis spilletiden havde været ret meget længere end nu; som det er, kan Swampborn lige trække et ”godkendt” i land.

Tracklist:
1. Augoeides
2. Muscarum
3. Bonus track
Samlet spilletid: 29:08

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Swampborn
  • Album titel: Alleged Escape
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Haarbn Productions
  • Samarbejdspartner: Haarbn Productions
  • Genre: Post

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.