fbpx

Supercharger - Real Machine

Supercharger - Real Machine

Fire år er der gået siden Supercharger udsendte ”Broken Hearts And Fallaparts” – en tid, som er brugt på masser af koncerter, men også på at finde en erstatning for sangeren Mikkel Neperus, som trådte ud i 2015. Det har man fundet i Linc Van Johnson, som står i front på det nye album, ”Real Machine”.

Supercharger er kendt for at spille Rock med ekstra vitaminer, og sådan starter de også her: ”Off We GO” åbner ballet med eftertryk, selv om der ikke er tale om den revolution, der annonceres i teksten. De gode takter fortsætter i det tungere, stadion-rock-agtige ”Rottenburg”, som heller ikke mangler energi. Herefter er det som om kvaliteten falder et hak eller to; numrene bevarer deres power, og guitaren er iklædt en lyd, som giver fin kant, men det kniber med at gøre tingene personlige og vedkommende – i længden er det ikke nok at være energisk.

Slideguitaren i “Watching All Our Heroes Die” og den spirende sydstatsstemning i ”Another One To Die” er positive elementer, men de udgør en minoritet af gode ideer i det generelle billede – her er der for mange ting, som er hørt før, og Supercharger formår ikke at anvende dem på en personlig facon. Med det opnåede energiniveau kan man ikke påstå at der er grus i bandets ”Machine”, men den trænger alligevel til et eftersyn.

Tracklist:
1. Off We GO
2. Rottenburg
3. Shake It Up
4. The Ride
5. Seven
6. Another One To Die
7. Take Back
8. Watching All Our Heroes Die
9. The Punch
10. Forsaken Sin
Samlet spilletid: 40:36

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.