fbpx

Steve 'N' Seagulls - Brothers In Farms

Steve 'N' Seagulls - Brothers In Farms

At lave alternative udgaver af kendte numre er ikke nogen ny disciplin; Weird Al Yankovic har gjort det siden 1980’erne, og det samme har Leningrad Cowboys, der, trods navnet, er fra Finland. Det samme er Steve 'N' Seagulls, som med "Brothers In Farms” udsender album nummer to. I deres valg af materiale går bandet en anden vej end de nævnte kunstnere: I stedet for at tage fat i tidens Popmusik, er det Rock- og Metalnumre, der kommer under behandling.

Det betyder, at numre fra bands som Iron Maiden, Metallica, Megadeth og en lang række andre kendte navne inden for Metal og Hardrock bliver udsat for nye arrangementer med banjo, harmonika og mandolin som de toneangivende instrumenter. Selv om tempoet er sænket en smule i de fleste numre, går det alligevel frisk fremad. Og det er ganske sjovt at høre gamle kendinge som ”Aces High”, ”Sad But True” og ”Symphony Of Destruction” i uvante omgivelser. Samtidig bringer kombinationen af reduceret tempo og meget rene vokaler teksterne helt frem i billedet, og jeg har hørt nye ting i numre, som jeg har hørt utallige gange. Tekster er ikke min stærkeste side, men alligevel.

Desværre holder oplevelsen ikke helt igennem albummet, for ret hurtigt begynder arrangementerne at ligne hinanden, og det hele bliver en tand for pænt. Slutresultatet er, at jeg når at køre træt i musikken inden jeg når halvt igennem skiven, som hurtigt vil være glemt.

Tracklist:
01. Aces High
02. Sad But True
03. Wishmaster
04. It's A Long Way To The Top
05. You Could Be Mine
06. November Rain
07. In Bloom
08. Symphony Of Destruction
09. Fill Up The Tank
10. Burn
11. The Pretender
12. Self Esteem
13. Out In The Fields
14. Born To Be Wild
Samlet spilletid: 58:46

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.