fbpx

Sorcerer - The Crowning Of The Fire King Fremhævet

Sorcerer - The Crowning Of The Fire King

Efter deres vellykkede comeback album ”In The Shadow Of The Incerted Cross” fra 2015, er svenske Sorcerer tilbage med et nyt album – man må sige, at de smeder mens jernet er varmt.

Og det er det, for selv om Sorcerer hører til i den lettere tilgængelige del af Doom genren, er det en gedigen omgang Metal, de leverer. Musikken har genrens typiske tunge anslag, som lægger et solidt fundament. Herpå lægges melodiske guitarer, som trækker i retning af Heavy Metal. Det samme gør Anders Engbergs vokal, som med sin rene og energiske natur også passer godt til Power Metal. Når det hele sættes sammen, er resultatet rigtig godt, specielt fordi de fleste numre er udstyret med rigtig gode omkvæd. Det gør ”Sirens”, ”Ship of Doom” og ”The Devil's Incubus” til gode steder at prøvesmage albummet. Alligevel får de baghjul af ”Abandoned by the Gods”, for med den Dio-agtige vokal og nummerets guitarstruktur minder Sorcerer her om en tungere udgave af Blackmore’s Rainbow – det er cool.

Mod slutningen er numrene mindre tunge, her er det primært melodierne, som giver kvalitet. Det gør oplevelsen lidt mindre interessant, men kan ikke ændre på det samlede billede: Også på deres andet album efter gendannelsen leverer Sorcerer glimrende Doom Metal.

Tracklist:
1. Sirens
2. Ship Of Doom
3. Abandoned By The Gods
4. The Devils Incubus
5. Nattvaka
6. Crimson Cross
7. The Crowning Of The Fire King
8. Unbearable Sorrow
Samlet spilletid: 57:32

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Sorcerer
  • Album titel: The Crowning Of The Fire King
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Doom Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.