fbpx

Stöj Snak - Songs Of Beliefs

Stöj Snak - Songs Of Beliefs

Well, der er mange måder at sige det på, mit forsøg: Det her er en pisse fed EP! Anskaf den og skamlyt den, det holder!

Det burde vel i sig selv være grundlag nok for at give EP´en 5 ud af 6, men jeg kan forestille mig, at man som læser gerne vil have produktet solgt lidt bedre end som så. Derfor lidt baggrundsinfo til at starte med: Songs Of Beliefs er en EP udgivet af Stöj Snak (yes, big surprise, I know). Bag Stöj Snak befinder sig Niels Sørensen. Her er der nok nogen der tænker – hov stop, kender jeg ham? Muligvis. Når han ikke bruger tiden på at komponere ganske velfungerende scream songwriting på den akustiske, smider han riffs af sted på den elektriske som guitarist i Mighty Midgets - således er bagmanden bag projektet præsenteret.

Tidligere på året blev Planned Obsolescence Redux udgivet, og allerede der opnåede Stöj Snak interesse. På Songs Of Beliefs er det hele blevet lidt skarpere. Specielt produktion og lyd har fået et hak op, til glæde for lytteren. Genremæssigt befinder vi os i et vadested mellem folk, punk og singer songwriter. Alt sammen i en akustisk version. Der bliver undervejs tilsat mundharmonika, stryger og yes, også elektrisk guitar i nedtonet version. Kombinationen af positiv energi og velkomponerede numre har skabt seks numre, der alle har et højt niveau – nogle dog lige det højere. Første nummer ”Collateral Dammage” har et medrivende flow og tekst, og er om andet utrolig scream-along venlig. Samme gør sig gældende med ”Party On The Hillside”, mens introen på ”Great Ideas Need Landing Gear” nok vil minde de fleste Scrubs tilhængere om seriens intro.

Songs OF Beliefs er forhåbentlig forsmag på et fuldlængdealbum, der holder samme kadence. Den kan klart anbefales, og man bør gøre sig selv den tjeneste at give skiven et lyt, for det er en skive der størstedelen af vejen gør en i godt humør. 5 ud af 6 herfra, hvor det reelt er småting der trækker ned.

Tracklist:

1. Collateral Damage
2. State Of Mine
3. Party On The Hillside
4. Great Ideas Need Landing Gear
5. No Refunds
6. The City Burns Tonight

Yderligere information

 • Band/Kunstner: Stöj Snak
 • Album titel: Songs Of Beliefs
 • Karakter: Karakter: 5.0
 • Pladeselskab: TNS Records / 6 Feet Under
 • Genre: Rock N' Roll, Soft Rock
 • import skribent: Red Devil
 • import info: Stöj Snak
  TNS Records
  Genre
  Punkrock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.