fbpx

So This Is Suffering - Palace Of The Pessimist Fremhævet

So This Is Suffering - Palace Of The Pessimist

Sidste år skrev So This Is Suffering kontrakt med Unique Leader Records, og det første resultat heraf er bandets fjerde album, "Palace Of The Pessimist”. Det er et af den slags albums, hvor man nemt kan tage fejl af indholdet, hvis man ikke lytter efter. Og hvordan skal det så forstås? Jo, hvis man lader musikken køre i baggrunden, hører man kun vokalen skifte mellem dybe growl og ondskabsfuld hvæsen, de hurtige trommer og de ultratunge guitarer. Det kunne give det indtryk, at der ”bare” er tale om ”almindelig” Death Metal, men bandet fra Californien har mere at byde på.

Hvor ovennævnte kendetegn danner fundamentet for musikken, er det andre ting, der gør helheden spændende. I store dele af numrene er rytmerne lidt hakkende, så der ikke er ret meget flow, men tilstanden er ikke statisk. I stedet skiftes der til andre rytmer, ligesom forskellige guitarsoli og varieret tempo gør, at musikken hele tiden er i bevægelse. Det giver ”Xenomorphic” et ret fedt groove, mens ”Palace” kombinerer stor tyngde med tremoloanslag og flot guitarmelodi. I ”Surveil” er der melodiske guitarer og vildt hurtige løb på gribebrættet. Det sidste vidner, ligesom en usvigeligt sikker timing, om et meget højt teknisk niveau hos musikerne.

Man skal ikke tage fejl; der er stadig tale om ekstrem Metal, så det vil ikke være et album for alle. Men jeg må sige, at bandets navn står i kontrast til albummets indhold; hvis det her er lidelse, så lider jeg gerne lidt mere!

Tracklist:
1.Sleeper Hold
2.Lecherous
3.Xenomorphic
4.Palace
5.Columbine
6.Surveil
7.Muerte Bella
8.Portraits of Fixation
9.Dreameater
10.The Sum of all Fears
Samlet spilletid: 32:12

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.