fbpx

So Hideous - None But a Pure Heart Can Sing

So Hideous - None But a Pure Heart Can Sing

Efter albummet “Laurestine” fra 2015, valgte medlemmerne at gå hver til sit for at fokusere på deres familier. For bandets grundlægger Brandon Cruz betød det ikke et farvel til musikken; han skrev materiale til et nyt album, og har samlet et nyt team til at omsætte det til ”None But a Pure Heart Can Sing”. Foruden en traditionel bandbesætning indeholder albummet både en stryger- og en blæsersektion; et fingerpeg om, at indholdet følger sine egne veje.
Den formodning holder stik, for jeg kan ikke huske at have hørt noget der lyder som indholdet af de 5 numre. I åbningsnummeret køres der løs med Doom-agtige rytmer drevet frem med alle instrumenter; det giver en meget speciel klang, men har fin tyngde. Det efterfølgende ”The Emerald Pearl” starter med stille guitar og en filmagtig westernstemning, som afbrydes af hamrende Metal, hvor strygerne står for det rytmiske, mens blæserne klarer soloerne.
Og sådan fortsætter det albummet ud med en meget selvstændig stil, men også med et meget varieret lydbillede, hvor der eksperimenteres med mulighederne i den specielle konstellation. Disse går oftest godt, hvilket fortjener ros herfra. Til gengæld udvikler den monotont skrigende vokal sig hurtigt til et irritationsmoment, som bringer skår i glæden. Men ikke mere end at jeg giver Thumbs Up til ”None But a Pure Heart Can Sing”.

Tracklist
1) Souvenir (Echo)
2) The Emerald Pearl
3) Intermezzo
4) Motorik Visage
5) From Now (Til the Time We're Still)
Samlet spilletid: 32:01

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.