fbpx

Slet Det - Start Forfra

Slet Det - Start Forfra

Selvom Slet Det er et nyt navn, tæller bandets meritter navne som Hatesphere, I’ll Be Damned og Olm. Det foreliggende debutalbum ”Start Forfra” er indspillet i Osmium Studio og produceret af sangeren Mikael Larsen.
Han tiltrækker lytterens opmærksomhed med det samme han bryder ind, for alle tekster er på dansk. Og vel at mærke ikke for at lave pis med tingene som hos Red Warszawa; Slet Det mener det alvorligt med tekster om frygt, afmagt og kamp for retfærdighed.
Alvoren gælder også musikken, som baserer sig på Thrash Metal med masser af duga rytmer, men også får et skud Dødsmetal her og der. De melodiske aspekter lægges der ikke meget vægt på, kun i starten på ”Afmagt” træder de frem. Ellers er det fremdrift (eller mangel på samme), der præger numrene. Og netop denne vekslen i tempo er med til at sætte teksternes budskab i scene.
Kigger man på de enkeltdele, der udgør ”Start Forfra”, er der ingen af dem, der imponerer vildt. Men betragtet som helhed er det lykkedes for Slet Det at skabe noget selvstændigt og anderledes – på den fede måde. Derfor, kære band, skal i hverken slette eller starte forfra – i skal videreudvikle jeres stil, for den har potentiale til mange spændende ting!

Tracklist:
1. Gnist
2. Har Levet Det Liv
3. Skræmtidens Børn
4. Start Forfra
5. Træd Væk (fra kanten)
6. Levende Død
7. Afmagt
8. Lad Det Brænde
Samlet spilletid: 30:42

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.