fbpx

Silhouette - Aileen Fremhævet

Silhouette - Aileen

Silhouette holder til i trekantsområdet, og siden starten i 2012 har de fire medlemmer udgivet en enkelt EP samt turneret i både Danmark og rundt i Europa. Nu er de klar med tre nye numre, som udsendes lidt utraditionelt. Det sker på en 12” single, hvor den ene side af vinylen indeholder numrene, mens den anden side er tom. Men udgivelsen er også tilgængelig digitalt, hvilket er essentielt for denne anmelder.

Der åbnes med ”My Avidity”, som starter frisk med udmærket gang i guitaren. Samtidig har nummeret en flot retrostemning, som skabes via orgel og den udmærkede melodi. Mod slutningen skifter nummeret karakter, og der bliver plads til en helt cool kombination af orgel og stille guitar.

Næste nummer er ”Death” starter dystert med en harmonika agtig melodi, men snart er vi tilbage i den gammeldags stil fra startnummeret – dog uden, at det bliver lige så interessant.

Titelnummeret har man gemt til sidst, og her starter Silhouette noget hårdere end i de to første tracks; tungere riffs giver en mere metallisk tilgang, men ret hurtigt vender bandet tilbage til retrostilen, igen med en stærk melodi som rygrad.
På de tre numre viser Silhouette, at de har fint styr på de gammeldags elementer, og at de formår at omsætte dem på en personlig facon. Mit første møde med bandet må derfor siges at være et positivt et af slagsen.

Tracklist:
1. My Avidity
2. Death
3. Aileen
Samlet spilletid: 19:35

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.