fbpx

Sights & Sounds - Silver Door

Sights & Sounds - Silver Door

Bandet her startede mere eller mindre tilfældigt tilbage i 2006, men da line-uppet foruden Comeback Kid-sangeren Andrew Neufeld tæller medlemmer fra bands som Sick City, The Getaway og Figure Four, var det ikke svært at hyre Devin Townsend som producer til debutalbummet ”Monolith”, som kom i 2009. Nu, 4 år senere, har man samlet tilstrækkeligt med numre til at kunne udgive en EP.

Indholdet er umiddelbart frisk og til tider lidt punket Indierock, som med en pænt detaljeret produktion er lige til at gå til. Men jeg kommer hurtigt til at mangle noget, for bandet går alt for målrettet efter det sikre; de tør åbenbart ikke vove pelsen og kaste sig ud i det. Resultatet er en samling numre, hvor kun de mest vandtætte ideer er sluppet gennem nåleøjet, og det passer slet ikke til stilen! Samtidig er guitarlyden lige så tynd som tandtråd, og de nydelige vokaler er lige ved at gøre udtrykket pussenusset. Det her er virkelig langt væk fra det, medlemmerne normalt leverer.

Kun i det coole ”Solo, So Low”, som med sit tilbagelænede groove skiller sig ud fra sine blege søskende, er der noget godt at finde – flere af den slags tiltag havde pyntet gevaldigt. De resterende numre kunne jeg selvsagt godt have undværet, og jeg håber, at Sights & Sounds går en rigtig lang tur i skoven hjemme i Canada og finder på noget mere spændende, inden de samler Sounds & Sounds igen.

Tracklist:
1. Poli's Song
2. Cards In Place
3. Nothing At All
4. Hold On Me
5. Solo, So Low
6. Good

Samlet spilletid: 23:01

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.