fbpx

Sick Puppies - Connect

Sick Puppies - Connect

Jeg må starte med en indrømmelse: Med et navn som Sick Puppies havde jeg forventet at blive mødt af Punk, Hardcore eller i det mindste med Metal iblandet noget fra de nævnte genrer, men det skete ikke – SLET ikke! I stedet byder det fjerde album fra det australske band på en blanding af Rock i den pæne ende og decideret Pop – unægtelig ikke hvad jeg havde set frem til …
Et par oplivende momenter er der dog, for i ”Gunfight” og "Die to Save You” er der tilstrækkeligt med gang i guitarerne til, at jeg føler mig underholdt. Desværre står disse momenter i skærende kontrast til resten af numrene, for her er der dømt flinkeskolen på udflugt! Det er lige før vi skal have tændt et lejrbål og startet noget fællessang, for det hele er så poleret og velfriseret, at jeg automatisk tænker på de produkter, der kommer ud fra fjernsynets talentshows.

Jeg anerkender at de tre australiere kan frembringe nogle pæne og ikke helt uefne omkvæd, men det her er virkelig kedeligt og bare ikke mig! Det ville være mere ærligt, hvis de skiftede navn til Sick POPpies … Eller endnu bedre: Bare POPpies.

Tracklist:
1. Die to Save You
2. There's No Going Back
3. Walking Away
4. Gunfight
5. Poison
6. Where Did the Time Go
7. Telling Lies
8. Connect
9. Run
10. The Trick the Devil Did
11. Healing Now
12. Under a Very Black Sky
Samlet spilletid: 44:01

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.