fbpx

Sick Of It All - Wake The Sleeping Dragon! Fremhævet

Sick Of It All - Wake The Sleeping Dragon!

Nye udspil fra de store navne i en genre vækker altid ekstra opmærksomhed; i Heavy Metal gælder det for kunstnere som Iron Maiden og Judas Priest, men når det gælder Hardcore, er Sick Of It All et af de navne, man ikke kan komme udenom. Jeg har ikke styr på antallet af udgivelser fra New York bandet, men så er det jo godt, at jeg kun skal koncentrere mig om deres nyeste album.

Med 17 numre i løbet af en god halv time er der lagt op til klassisk Hardcore, og det indtryk fortsætter når man lytter til musikken: Numre som ”Inner Vision”, ”To The Wolves” og ”Deep State” indeholder masser af tempo, seje guitarer, vrede og friske bøllekor. Ellers med andre ord: Hardcore lige efter bogen, Og så burde jeg være tilfreds … eller hvad?

Ikke helt, for det bliver hurtigt ensformigt med numre bygget på de samme ideer, specielt når de er brugt mange gange før. Det retter fokus mod de numre, der afviger, men den lalleglade stemning i ”Bull's Anthem” er ikke vejen frem.

Ret beset er der kun to numre, som fortjener at blive trukket frem, fordi bandet virkelig viser tænder: Først ”Robert Moses Was A Racist”, hvor arkitekten bag meget af New Yorks byplanlægning bliver hængt ud. Og derefter albummets klare højdepunkt: I ” Self Important Shithead” spidder Sick Of It All nutidens sygelige selveksponering på de sociale medier på den rigtige måde; Kort, skarpt og uden at lægge fingre imellem – sådan skal det være!

Mere af den slags havde været rart, men da det ikke er der, ender albummet som en oplevelse på det jævne.

Tracklist:
1. Inner Vision
2. That Crazy White Boy Shit
3. The Snake (Break Free)
4. Bull's Anthem
5. Robert Moses Was A Racist
6. Self Important Shithead
7. To The Wolves
8. Always With Us
9. Wake The Sleeping Dragon
10. 2+2
11. Beef Between Vegans
12. Hardcore Horseshoe
13. Mental Furlough
14. Deep State
15. Bad Hombres
16. Work The System
17. The New Slavery
Samlet spilletid: 33:06

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.