fbpx

Sepultura - Sepulquarta

Sepultura - Sepulquarta

Under pandemiens nedlukning holdt medlemmerne af Sepultura sig bl.a. igang med en ugentlig podcast. Det gav ikke kun kontakt til bandets fans, men også musikalske kolleger. Herved opstod ideen til, at en lang række musikere som David Ellefson, Scott Ian, Danko Jones, Devin Townsend og Matt Heafy indspillede forskellige Sepultura numre sammen med bandet; resultatet er det foreliggende album.
Med Sepulturas omfattende bagkatalog in mente, er der nok at tage af, og der er valgt numre helt tilbage fra ”Beneath the Remains” fra 1989 og frem til sidste års ”Quadra”. Og netop valget af numre er interessant, fordi man ikke blindt har plukket The Usual Suspects, men har søgt mindre kendte tracks.
Man kan sætte spørgsmålstegn ved, hvor meget de gæsterne påvirker de enkelte numre, men der er et gennemgående træk ved så godt som alle optagelser: De er rå og garageagtige, hvilket passer fint til de rammer, de er blevet til i. Til gengæld passer de rigtig dårligt til musikken, som bliver forceret, grænsende til det maniske. Det giver en rodet fremtoning, som kvalitetsmæssigt ligger langt under studieversionerne. Den eneste undtagelse er ”Kaiowas”, som med sin rolige akustiske guitar er en befriende kontrast til resten.
På papiret er det en god ide, men resultatet holder ikke trit med de gode intentioner – albummets vigtigste præstation er, at have holdt gang i Sepultura; som udgivelse skuffer ”Sepulquarta”.

Tracklist:
1. Territory (feat. David Ellefson)
2. Cut Throat (feat. Scott Ian)
3. Sepulnation (feat. Danko Jones)
4. Inner Self (feat. Phil Rind)
5. Hatred Aside (feat. F. Lira, A. Burns, M. Puertas)
6. Mask (feat. Devin Townsend)
7. Fear, Pain, Chaos, Suffering (feat. Emmily Barreto)
8. Vandals Nest (feat. Alex Skolnick)
9. Slave New World (feat. Matthew K. Heafy)
10. Ratamahatta (feat. Joao Barone & Charles Gavin)
11. Apes of God (feat. Rob Cavestany)
12. Phantom Self (feat. Mark Holcomb)
13. Slaves of Pain (feat. Fred Leclercq & Marcello Pompeu)
14. Kaiowas (feat. Rafael Bittencourt)
15. Orgasmatron (feat. Phil Campbell)
Samlet spilletid: 60:56

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.