fbpx

Ruinas - Ikonoklasta

Ruinas - Ikonoklasta

Bag navnet Ruinas står d’herrer Rober og Angel, som kommer fra den spanske region Galicien. Og som undtagelsen fra reglen om, at to-mands bands altid spiller Black Metal, har
Ruinas i stedet kastet sig over Deathgrind på deres debutalbum.
Det gør selvsagt ikke tingene mindre voldsomme, og med numre, hvor de færreste kommer meget over to minutters spilletid, er der lagt op til en genretypisk tour de force med små, voldsomme udladninger af energi. Og der er da også mange numre, hvor der grindes løs i voldsomt tempo. Samtidig brøles de spanske tekster ud mod lytteren, så selv om jeg ikke aner hvad de handler om, så fornemmer jeg voldsomme temaer.
Hvis alle 13 numre var dækket af ovenstående beskrivelse, ville det nok tage interessen fra selv den største Grind fan, og det er de heller ikke. Tværtimod overrasker det positivt, hvor mange forskellige elementer, Ruinas får mikset ind i musikken. Det behøver ikke at være noget stort; lidt keyboard mod slutningen af et nummer eller anderledes rytmer i starten er med til at skabe variation. Og så foregår det ikke med gashåndtaget helt i bund hele tiden: I ”Instinto Genozida” og ”Vómito De Sangre” er tempoet sænket, og i det afsluttende instrumentalnummer er udtrykket meget anderledes end i de resterende tracks. Det gør mødet med Ruinas til en god oplevelse, som lover godt for fremtidige udgivelser.

Tracklist:
01. Trepanación
02. Ikonoklasta
03. Ciclón Tarantula
04. Fauces De Saturno
05. Supercélula
06. Instinto Genozida
07. El Tormento De Las Ratas
08. Ira, Cuchillo Y Fuego
09. Vómito De Sangre
10. La Congiura De Los Insectos
11. Nueva Peste (De Profundis)
12. Retrovirus
13. Ad Vermibus Gloriam
Samlet spilletid: 32:17

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Ruinas
  • Album titel: Ikonoklasta
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Spikerot Records
  • Samarbejdspartner: All Noir
  • Genre: Grind

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.