fbpx

Rotten Sound - Suffer to Abuse

Rotten Sound - Suffer to Abuse

Hov, “Suffer To Abuse” – har Rotten Sound ikke udgivet den én gang? Jo, i 2016 udsendte finnerne et album med den titel, men det er ikke det, der anmeldes her. I stedet er det en EP med syv numre, som udgives som optakt til bandets program for sommeren 2018.

Syv numre lyder af en del for en EP, men i Grindcore-universet rækker det kun til ti minutters spilletid. Alligevel bliver det, som altid, en voldsom og fyldig oplevelse at lægge øre til Rotten Sound. I ”Privileged” og “Stressed Mess” er det primært den råbende vokal og det lurende kaos, der tiltrækker opmærksomhed; man skal holde tungen lige i munden for at finde strukturen i musikken. Samtidig signalerer den meget rå produktion, at oplevelsen af ubarmhjertig Metal er en helhed.

Det understreges i ”Harvester of Boredom”, ”One Hit Wonder” og ”Slaves of Lust” hvor det hele lige får en tand mere. Her er de tunge passager lidt tungere, og i de hurtige sekvenser er gashåndtaget drejet så meget i bund, at man kunne frygte, at kablet knækker.

Samlet er “Suffer To Abuse” i EP version en typisk omgang Grindcore, og selv om udspillet er ikke finnernes bedste, har det alligevel tilstrækkelig power til at kunne fyre godt og grundigt op under sommerens Metal festivaler.

Tracklist:
1. Privileged
2. The Misfit
3. Stressed Mess
4. Harvester of Boredom
5. One Hit Wonder
6. Nutrition
7. Slaves of Lust
Samlet spilletid: 9:52

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.