fbpx

Rotten Casket - Emerged From Beyond

Rotten Casket - Emerged From Beyond

Meget information var der ikke til at finde om Rotten Cakset. Bandet fra Holland er umiddelbart ikke lige musik jeg har hørt. Genren vi er ude i er dødsmetal inspireret af den gamle skole. Bandets seneste album Emerged From Beyond, og lad os se om mit første møde med bandet blev godt. 

Første nummer på pladen, Morbid Transgressions sætter tankerne hen i noget Bloodbath og Entombed. Deres inspirationskilder kommer virkelig til livs, men det hele føles virkelig langtrukkent og kedeligt. Det er desværre et tema vi besøger utrolig ofte på denne plade. Selvom sangskrivningsevnerne er der og de har talent, så bruger de det bare på en meget forkert måde. Du har numre såsom Unknown Graves og Glorious Gruesome Murder Manifistations, der holder, men alligevel ender det bare med at lyde som en total kopi af Entombed og Bloodbath. Det er selvfølgelig helt i orden at være inspireret, men alligevel at være så inspireret at det næsten lyder som de to førnævnte bands, trækker sgu lidt for meget ned i karakter for mig. Produktionen spiller også en stor faktor i hvorfor denne plade ikke er så vellykket. Virkelig mudret og klaustrofobisk produktion, som bare sætter en kæmpe dæmper på oplevelsen.

Jeg synes ikke at Emerged From Beyond er noget super vildt at råbe hurra for. Der er for mange gentagelser, og det bliver uendeligt langtrukkent til tider, så jeg havde ikke lige den fedeste oplevelse med at høre denne plade. Men hvis du er til super smadret Dødsmetal med en ret dårlig produktion, så er denne plade helt sikkert noget for dig.

Tracklsite: 

1. Morbid Transgressions
2. Glorious Gruesome Murder Manifestations 
3. Unknown Graves
4. In Search Of The Perfect Skin
5. Culpable Homicide
6. Emerged From Beyond
7. Vortex Of Insanity
8. Falling Skies
9. Breed Of Osteophagia
10. Leeches Of The Cross
11. Drowned In Darkness
12. Tangled In Gore

Samlet spilletid: 42.46 

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Rotten Casket
  • Album titel: Emerged From Beyond
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Underground Movement
  • Samarbejdspartner: Underground Movement
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.