fbpx

Rot Away - Nothing Is Good

Rot Away - Nothing Is Good

Rot Away er et nyt navn på den danske Hardcore scene, men medlemmerne har erfaring fra bands som Hatesphere, Scarred By Beauty, Hexis og Evra, så der er ikke tale om nybegyndere. At Last Mile Records tror på bandets kvaliteter ses af, at de er det første navn, som er signed til selskabet.
Fra starten står det klart, at Rot Away bekender sig til den metalliske side af Hardcoren, hvor guitarerne får lov at bidrage med en ekstra kant. Den lægger man så oveni musikkens kerne, der har alle genrens klassiske kendetegn: Energi, attitude og vildskab. Og når alle disse ting slippes løs med eftertryk, som det sker i ”Deadfriends”, ”No Apology” og ”Atlas Fracture”, så kører det rigtig godt for Rot Away – de nævnte numre har et virkelig godt drive, og er en stærk omgang Hardcore.
Det samme er det afsluttende ”Prøv Igen”, som stikker ud fra mængden med sin dansksprogede tekst; det giver nærvær og personlighed. Og netop det personlige er lidt i underskud på albummet; selvom titlen ikke taler sandt, så er der plads til forbedringer. Der er for mange steder, hvor numrene lyder som alle mulige andre indenfor genren – her savner jeg noget personligt og genkendeligt – måske det kommer på næste udspil?

Tracklist:
1. Rot Away
2. Deadfriends
3. Bad Way
4. Hang Low
5. No Apology
6. Atlas Fracture
7. Graves
8. Timebider
9. Spitshine
10. Prøv Igen
Samlet spilletid: 24:15

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Rot Away
  • Album titel: Nothing Is Good
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Last Mile Records
  • Samarbejdspartner: Target
  • Genre: Hardcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.