fbpx

Roselyn - Alive at Zero

Roselyn - Alive at Zero

Bandet Roselyn stammer fra Århus, og blev startet i 2012. I 2013 og 2014 udsendtes de to EP´er "My Surrender is a Victory" og "Heartmatter", men siden har der været stille på udgivelsesfronten. Det ændres der på nu, hvor bandets første album, "Alive at Zero" udsendes.
Albummet indeholder 12 numre, hvor århusianerne giver prøver på deres fortolkning af Metalcore. Den er grundlæggende tung og hård med markante anslag og en godt brølende frontmand i form af Ebbe Ryberg; alt samme godt funderet i den produktion, som Chris Kreutzfeldt har kreeret med vanligt sikker hånd.
Men musikken er andet en rå kraft, og der er blevet plads til melodiske passager i de fleste numre, enten som gennemgående elementer, eller i B-stykket. Mest markant i den sammenhæng er ”Strings / Prelude”, der med sine meget smukke og stemningsfyldte strygere fungerer som et flot oplæg til det efterfølgende ”My Feet Were Never Meant To Touch The Ground”.
Roselyn har dermed en udmærket balance mellem musikkens hårde og mindre voldsomme elementer, men der er også lagt fine detaljer ind flere steder: Små ting som lidt skæve guitarer i åbningsnummeret og ”For the War”, og den overraskende rytmeboks i ”Never Sleep Again” er med til at give numrene personlighed. Alligevel er det de passager med fremdrift og groove, der efterlader det stærkeste indtryk på albummet, og som jeg gerne havde haft lidt mere af.

Tracklist:
1. The Unwanted
2. Alive at Zero
3. Never Sleep Again
4. Grace and Fire
5. Iron Sharpens Iron
6. Strings / Prelude
7. My Feet Were Never Meant To Touch The Ground
8. Goodbye Dinosaur
9. For the War
10. Victimizer
11. Drowned in Violence and Swallowing Bullets
12. Calm the Storm
Samlet spilletid: 38:12

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Roselyn
  • Album titel: Alive at Zero
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Prime Collective
  • Samarbejdspartner: Elevation PR
  • Genre: Metalcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.