fbpx

Road to Jerusalem - Road to Jerusalem Fremhævet

Road to Jerusalem - Road to Jerusalem

Road to Jerusalem blev dannet i starten af 2016 med besætningen Josh Tyree (Vokal), Andreas Holma (Bas), Michael Skovbakke (Guitar) og Per Møller Jensen (Trommer), hvilket bringer navne som The Haunted, Invocator, Konkhra, Hypocrisy, Scar Symmetry og Soilwork på det samlede cv. Det skaber forventninger om solid Metal fra den nye konstellation, men det er ikke tilfældet - Road to Jerusalem spiller Rock, og det gør de med masser af nerve og sjæl.

En stor del af æren for dette tilfalder sangeren Josh Tyree, som fra start til slut markerer sig stærkt med en vokal, hvis udtryk han varierer rigtig meget. Det giver en flot dynamik samtidig med, at han virkelig lever sig ind i musikken. På mange måder minder det om den rolle, Robert Plant spillede i Led Zeppelin.

Men ikke kun vokalen leder tankerne hen på noget gammeldags, det gør musikken også. Her skal gammeldags ikke forstås som i Syrerock, men gammeldags som i bluesbaseret Rock. Og den fortolker bandet på en ret nedtonet, let underspillet måde, hvor de fleste numre er sparsomt instrumenteret, hvilket harmonerer virkelig godt med Tyrees vokal. Samtidig understreger det, at numrene har en stor styrke; en styrke, som kommer indefra. Derfor benyttes alle elementer i de helt rette doser, som Michael Skovbakkes perfekt følte bluesguitar i ”Poison Ivy”.

Jeg er imponeret over, hvor sikkert bandet formår at lægge de hårdtslående Metal elementer til side, og skabe afdæmpet musik med stor styrke. Det gør denne debut meget vellykket, og placerer Road to Jerusalem på listen over de bands, man skal holde øje med.

Tracklist:
01. Andromeda´s Suffering
02. Under Your Skin
03. Village
04. Widowmaker
05. Poison Ivy
06. Ragtime Woman
07. Behold in Now
08. Them
09. Jack O´ Diamonds
Samlet spilletid: 35:20

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.