fbpx

Revocation - Great Is Our Sin

Revocation - Great Is Our Sin

Mit første møde med Revocation var deres 2014-udspil ”Deathless”, som var en udmærket blanding af Death- og Thrash Metal. Nu er Boston bandet tilbage efter en del udskiftninger bag trommesættet, inden Ash Pearson blev fast mand på posten.

At det var en god beslutning, viser han fra start til slut, for sammen med bassisten Brett Bamberger får han lagt et virkeligt sejt fundament for de ti numre. Det sker med både tyngde og tempo i pedalerne, og så trækker det ikke fra, at produktionen er spot on; der er hul igennem og intens lyd på alle instrumenter. Godt nok skal Death Metal ikke være pudset og poleret, men når musikerne nu gør sig stor umage, er det fedt at kunne få alle detaljerne med.

Og umage, det gør bandet omkring guitaristen og sangeren David Davidson sig; her er virkelig kompetente folk i gang. I forhold til tidligere er der skruet meget ned for de thrashede elementer i musikken, så den fremstår som ren Dødsmetal. Det betyder skarpe riffs og seje rytmer i det headbangerinviterende ”Crumbling Imperium”, men også mere teknisk betonede numre som ”Communion”. Det åbner for bredde i musikken, hvor både guitarsoli og vokaler får mere melodi.

Derfor er titlen meget misvisende, dette udspil er ingen synd! Tværtimod er det en meget skarp udgivelse, som indeholder noget af det bedste Death Metal, jeg har hørt i år.

Tracklist:
1. Arbiters of the Apocalypse
2. Theatre of Horror
3. Monolithic Ignorance
4. Crumbling Imperium
5. Communion
6. The Exaltation
7. Profanum Vulgus
8. Copernican Heresy
9. Only the Spineless Survive
10. Cleaving Giants of Ice
Samlet spilletid: 45:08

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Revocation
  • Album titel: Great Is Our Sin
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.