fbpx

Psy:code - Persona

Psy:code - Persona

Tre år er der gået, siden Psy:code udsendte albummet ”Mørke”, og nu er der igen nyt fra hovedstaden. Det er albummet ”Persona”, som er det fjerde i rækken; det er produceret af bandet selv, mens mix og mastering er lagt i hænderne på Tue Madsen.
Stilmæssigt fortsætter Psy:code deres egen fortolkning af Metalcore, der har en voldsomt skrigende vokal som galionsfigur, og i det hele taget slagside mod det voldsomme på bekostning af de melodiske elementer. De fleste numre er godt nok udstyret med et lydtæppe af keyboards, men derudover er der ikke så meget modspil til vokalen. Og når der endelig er, kommer den ikke helhjertet – det virker som om man er bange for at blive for bløde.
Som ved mine tidligere møder med Psy:code er det derfor de mere stille passager i f.eks. ”Simplified” og ”Keep on Pretending”, hvor tingene fungerer bedst for bandet; her er der balance i tingene.
Albummet indeholder også tre numre med danske tekster, men de får mest Psy:code til at fremstå som en heavy udgave af The Minds of 99, så den afstikker er ikke helt vellykket. Samme betegnelse må jeg desværre sætte på ”Persona” som helhed, for heller ikke denne gang formår bandet at overbevise mig – der er for få øjeblikke, hvor tingene matcher hinanden, og for mange, hvor de ikke gør.

Tracklist:
1. Collide
2. Deranged
3. Breathing Fire
4. Aldrig
5. Dark Days
6. Demons Guide My Way
7. Til Evig Tid
8. Simplified
9. Keep on Pretending
10. Black Souls
11. Perfect Imperfection
12. Samme Vej
Samlet spilletid: 45:30

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Psy:code
  • Album titel: Persona
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Self Release
  • Samarbejdspartner: Elevation PR
  • Genre: Metalcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.