fbpx

Primal Age - Masked Enemy

Primal Age - Masked Enemy

Med en start tilbage i 1995 må franske Primal Age regnes for pionerer på den europæiske Hardcore scene, men alligevel må jeg indrømme, at det er første gang, jeg er stødt på dem – det skal nu ikke afholde mig fra at give deres nyeste album, ”Masked Enemy” en anmeldelse.
Primal Age spiller Hardcore af den metalliske slags, så musikkens naturlige uptempo energi bliver boostet med en metallisk kant. Det giver ikke blot numrene et ekstra lag, men åbner også for andre elementer. Således er guitarerne i åbningsnummeret næsten blackened ind imellem, og i det fede ”The Devil Is Hidden In Shadow” matches brølende gang vocals med melodiske guitarer – det fungerer overraskende godt. Det samme gør titelnummeret, for selvom det stilmæssigt ligner resten, markerer det et trin op på energiskalaen.
På albummets anden halvdel er det som om, at det kniber med ideerne: Numrene er skåret helt efter bogen, men mangler lige det ekstra, der får dem til at stikke ud fra den halvgrå mængde. Her havde det været okay at luge et par numre ud; det havde hævet helheden, og spilletiden kunne sagtens klare at blive beskåret lidt. ”Masked Enemy” er et stilsikkert album, og Primal Age leverer udmærket håndværk, men det er for sjældent, at det rykker for alvor.

Tracklist:
01. Intro & Wise Old Man
02. The Devil Is Hidden In Shadow
03. Adolescent Humanity
04. The Two Heads Monster
05. Masked Enemy
06. I Warn You
07. The Downside Of Progress
08. Who Dares Wins
09. Passion vs. Fashion
10. Blinded By Cruelty
11. Awakening Of Consciousness
Samlet spilletid: 33:53

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Primal Age
  • Album titel: Masked Enemy
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: WTF Records
  • Samarbejdspartner: Primal Age
  • Genre: Hardcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.