fbpx

Prestige - Reveal The Ravage

Prestige - Reveal The Ravage

En historie, der går tilbage til slutningen af 1980´erne gør Prestige til et af Finlands ældste Thrash Metal bands. Alligevel er det nye album kun bandets fjerde, hvilket bl.a. skyldes en 10 års pause fra midten af 1990´erne - Set i det lys er det bemærkelsesværdigt, at Prestige stadig tæller 3 originale medlemmer.
Bandets rødder fornægter sig ikke, og skulle jeg sammenfatte indholdet i et enkelt ord, ville det blive Klassisk. Alle numre er opbygget traditionelt med knaldhårde guitarriffs og duga-rytmer, og det opskruede tempo sikrer, at der hele tiden er energi at tage af. Man har tilføjet nogle korte, næsten bjæffende kor, der minder om Hardcorens gang vocals – De fungerer fint, og illustrerer slægtskabet mellem de to genrer. At grundopskriften fungerer, er ingen overraskelse; det er den, der har grundlagt genrens succes.
Det gør den også umiddelbart for Prestige, for de første numre fyres af med kant og power, så jeg automatisk kommer til at smile bredt. Det smil begynder desværre at blive lidt anstrengt, efterhånden som finnerne fortsætter efter samme opskrift, kun med små detaljer ændret. Og til sidst forsvinder det helt, og afløses af en opgivende maske af træthed; ikke så meget som ét nummer bruges til at bryde ensformigheden … Og det er trist, for enkeltvis er numrene gode; som samlet album viser de, at selv den bedste ide kan slides op, hvis den gentages ukritisk.

Tracklist:
1. Innocent
2. Burn My Eyes
3. Blessed Be
4. Pick Your Poison
5. Exit
6. You Weep
7. In Remains
8. Ready?
9. Self Destruct
10. Prime Time
Samlet spilletid: 46:13

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Prestige
  • Album titel: Reveal The Ravage
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre Records
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.