fbpx

Piss Vortex - Future Cancer Fremhævet

Piss Vortex - Future Cancer

Piss Vortex har i mine øjne været et af de mest spændende og intense bands fra Danmark det seneste års tid. Som opvarmning for bands som Retox, Brutal Truth og Today Is The Day og spillet på Roskilde, så har Piss Vortex etableret sig selv som et navn, som kommer til at blive hængende lidt endnu. Jeg opdagede bandet, da de opvarmede for Brutal Truth tilbage i 2014, men det var ikke før jeg hørte deres debut plade, at jeg blev kæmpe fan. Bandet er nu klar med deres EP ' Future Cancer' og det evige spørgsmål er, om det stadig er lige så psykotisk som deres debut? Læs nedenunder.

I rigtig Grindcore stil, så er det lange svar til det overstående spørgsmål lige så kort som musikken selv, og svaret er ja. Bandet formår at overgå deres debut plade og lave noget som er endnu mere psykotisk og smadret end deres debut plade. Numre som Default Face/Filtered Rot og Den Moderne Mands Lænke giver lytteren et smadret lydbillede og et lille indblik i, hvordan det er at være fanget inde i en tornado af pis. Bug Chaser og Abyss er de to korteste numre på pladen, og de får pulsen helt op i det røde felt og hårene på kroppen til at rejse sig. Man kan godt høre på musikken, at bandet har valgt at tage musikken hen i en mere abstrakt retning. Musikken minder lidt om bands som Pig Destroyer og Today Is The Day. Det giver musikken et mere frisk pust i stedet for at det er bare den samme omgang standard Grindcore, som kører igen hele tiden. De mere længere numre som Default Face/Filtered Rot og Patterns Of Repetition fungerer også rigtig godt, og specielt det sidst nævnte nummer har et mellemstykke som minder om noget hvis det var Jazz blandet sammen med Shoegaze, og personen som spillede det var væk på alle euforiserende stoffer som var mulige, imens han fik det dårligste trip nogensinde og stadig formåede at få det til at lyde super fedt.

Jeg er meget positivt overasket over Future Cancer. Den indeholder lige det Grindcore fix man har brug for, imens vi venter på den næste Piss Vortex plade. For mit vedkommende ligger denne plade i liga med deres første, og om det kan blive mere smadret og forstyrret fremover? Det svar finder vi ud af når den næste plade rammer gaden. Mindre bullshit - Mere pis, tak!

Trackliste
1. Default Face/Filtered Rot
2. Den Moderne Mands Lænker
3. Bug Chaser
4. Failing The Voight-Kampff Test
5. Abyss
6. Patterns Of Repetition

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Piss Vortex
  • Album titel: Future Cancer
  • Karakter: Karakter: 6.0
  • Pladeselskab: Indisciplinarian
  • Samarbejdspartner: Indisciplinarian
  • Genre: Grindcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.