fbpx

Perilaxe Occlusion - Raytraces Of Death

Perilaxe Occlusion - Raytraces Of Death

Man må sige, at det er lykkedes for Perilaxe Occlusion at opnå opmærksomhed om deres musik: Efter kun en enkelt demo udsender Debemur Morti Productions nu en EP med 3 numre, som skal booste den canadiske duos omdømme. Medlemmerne XT og XE håndterer hhv. strengeinstrumenter og trommer, og har på denne udgivelse fået hjælp af sangeren Ti.
Tendensen med at gemme sin identitet bag intetsigende pseudonymer mødes ofte indenfor Black Metal, og vi møder da også elementer fra de ekstreme egne af det musikalske verdenskort på udgivelsen. Åbningsnummeret ”Fracturing the Voronoi” starter med meget tunge rytmer i bedste Doom-stil, inden der skiftes til et mere groovy udtryk. Uanset stilart ledsages musikken af en dyb growlende vokal.
Den genfindes på ”Incalculable Thresholds”, der starter i højt tempo, som kun afbrydes af et par afstikkere tilbage til stor tyngde, og et mellemspil midtvejs, hvor en sart guitar tager tingene helt ned på jorden … lige indtil der igen drønes afsted.
I slutnummeret ”Geometric Dismemberment” genfindes mange af elementerne fra de to første numre: Den første halvdel er tung og instrumental, men vokalen træder ind i nummerets anden halvdel samtidig med, at tempoet skrues op.
Når man betragter de 3 numre, fungerer de udmærket, og de indeholder rigelige mængder energi, som er deres største aktiv. Desværre ligner numrenes opbygning og lydbillede hinanden meget; derfor er jeg godt tilfreds med, at spilletiden er behersket.

Tracklist:
1. Fracturing the Voronoi
2. Incalculable Thresholds
3. Geometric Dismemberment
Samlet spilletid: 21:33

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.