fbpx

Paradise Lost - At The Mill

Paradise Lost - At The Mill

Som resten af musikverdenen var også veteranerne fra Paradise Lost tvunget til at tænke nyt pga. coronapandemien. Da fysiske koncerter med publikum var en umulighed, valgte man at optage en koncert uden tilskuere, og udgive den på både Bluray og CD. Anmeldelsen her er dog kun for lyddelen.
Med det meget vellykkede ”Obsidian” udgivet sidste år, har det ikke tidligere været muligt for bandet at spille numrene herfra live; derfor er det ikke overraskende, at dette album bidrager med flere numre til setlisten. Ellers er denne sammensat af håndplukkede tracks fra stort set alle studiealbums, som Paradise Lost har udgivet. Resultatet er knap 5 kvarters Goth Metal med genrens blanding af lettere dyster stemning, elementer af Doom og stærke melodier. Man kan betragte numrene som værende ”efter bogen”, men her skal man huske, at Paradise Lost har været et af genrens dominerende navne i mere end tre årtier. Den position kommer ikke ud af det blå, og albummet er da også præget af dygtig sangskrivning.
Til gengæld synes jeg, at bandet får for lidt ud af, at de spiller live; så vidt jeg kan høre, er der ingen overraskelser at spore i de 16 numre, og det er ærgerligt. Som det er nu, fremstår ”At The Mill” som et opsamlingsalbum, der primært vil tiltale de, der ikke har så meget Paradise Lost i musiksamlingen.

Tracklist:
1. Widow
2. Fall From Grace
3. Blood and Chaos
4. Faith Divides Us - Death Unites Us
5. Gothic
6. Shadowkings
7. One Second
8. Ghosts
9. The Enemy
10. As I Die
11. Requiem
12. No Hope In Sight
13. Embers Fire
14. Beneath Broken Earth
15. So Much Is Lost
16. Darker Thoughts
Samlet spilletid: 73:28

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.