fbpx

Outre - Hollow Earth

Outre - Hollow Earth

Kraków i Polen er hjemby for Outre, som har eksisteret siden 2012, og som har haft en omtumlet tilværelse, i hvert fald hvis man skal dømme ud fra antallet af udskiftninger i besætningen. Alligevel udsendtes debutalbummet ”Ghost Chants” i 2015, og nu følger ”Hollow Earth”.

Min oplevelse med både Death- og Black Metal bands fra Polen er, at de generelt vælger den brutale tilgang til deres genrer, og her er Outre ingen undtagelse. I samtlige numre afvikles tingene i et højt til meget højt tempo, og musikken er opbygget af elementer fra genrens standard repertoire. Det samme gælder vokalen, som brøler olmt hele vejen igennem.

Traditionelt byder Black Metal på melodiske elementer i et eller andet omfang som modstykke til den rå brutalitet, men ikke her: Outre er meget tilbageholdende med det melodiske, og de få guitarmelodier, der er, går næsten under i det omkringliggende inferno. Resultatet er et album, der fremstår som en massiv, mørk og uindtagelig enhed – det er vildt, javel … men det er ikke særlig interessant, så jeg mister ret hurtigt interessen.

I min bog er brutalitet ikke alt, men det er det åbenbart for Outre – derfor bliver jeg ikke revet med af albummet, som simpelthen har for lidt at byde på.

Tracklist:
1. Spheres within
2. The Order of Abhorrence
3. Combustion
4. Let the Earth be Silent
5. Distant Daylight
6. Aberrations
7. Hollow Earth
Samlet spilletid: 36:41

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Outre
  • Album titel: Hollow Earth
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Debemur Morti Productions
  • Samarbejdspartner: Debemur Morti Productions
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.