fbpx

Out Of Bounds - Eat, Sleep & Greed

Out Of Bounds - Eat, Sleep & Greed

Out Of Bounds er et ret nyt navn på den danske punkscene, idet de tre medlemmer Jan Fenger (Guitar & Vokal), Trong Le (Bas & Vokal) og Patrick Berg (Trommer) begyndte at spille sammen i 2016. Deres første demo kastede spillejobs af sig, så det var naturligt at udgive mere. Denne gang udsender Aalborg-bandet 4 numre på EP’en ”Eat, Sleep & Greed”.

Efter en knap to minutter lang intro med stille musik og tale kommer frem til det, det hele handler om: Frisk Punk af den traditionelle skole. Den fyrer de tre af med fin energi og gåpåmod, men formår ikke at sætte noget stort personligt aftryk. Til gengæld fungerer det fint når der bliver plads til rolige (nogle ville sige alvorlige) sekvenser.

Hvor det musikalske er ok, så er udfordringen større på vokalsiden, for det er ikke bandets stærkeste disciplin; korarbejdet i f.eks åbneren ”Out Of Bounds” leveres meget usikkert. Opgaven er selvfølgelig større for frontvokalen, og jeg ved godt at skønsang ikke er et must i Punk – men når man konstant må kæmpe for at synge nogenlunde rent, bliver det for meget – ”Tomorrows Sympathy” har så mange falske toner, at det er svært at fatte sympati for.

Viljen og de grundlæggende ideer har trioen på plads, men der er stadig meget tilbage at arbejde med: Vokalerne står øverst på listen, men også sangskrivningen trænger til et løft – måske det kommer næste gang?

Tracklist:
01 Out Of Bounds
02 Unnecessary Greed
03 Together As One
04 Tomorrows Sympathy
Samlet spilletid: 15:34

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.