fbpx

Once Human - Evolution

Once Human - Evolution

Egentlig var det meningen at Logan Mader skulle agere producer for Lauren Hart, da de mødtes i 2014, men kemien var så god, at de samlede et band og udgav debutskiven ”The Life I Remember” året efter. Siden er Max Karon stødt til som ekstra guitarist, og ”Evolution” er hans første udgivelse med bandet.

Jeg har ikke hørt Once Human før, så det der slog mig umiddelbart var, hvor meget de ligner Arch Enemy, rent stilmæssigt. Først og fremmest pga. Harts vokal, som ligger tæt op ad, hvad Angela Gossow og Alissa White-Gluz præsterer: En rå og voldsom udgave, der ikke står tilbage for de mandlige konkurrenters. Også rent musikalsk er der mange lighedspunkter med de svenske kolleger: Tunge riffs (”Flock of Flesh”, ”Dark Matter”) og melodiske guitarer (”Paragon”,”Gravity”) skaber i fællesskab en varieret omgang Metal, som burde appellere bredt.

Her skriver jeg bevidst burde, for det lykkes ikke for Once Human at komme i mål med deres anstrengelser, for kvalitetsmæssigt ligger amerikanerne langt efter deres svenske kolleger: Der er for langt mellem rigtig spændende øjeblikke, og vi er milevidt fra hits som f.eks. ”Bloodstained Cross” og ”Through The Eyes Of a Raven”. Det placerer ”Evolution” som et middelgodt album og en tilsvarende stjernehøst.

Tracklist:
1. Flock of Flesh
2. Eye of Chaos
3. Mass Murder Frenzy
4. Gravity
5. Dark Matter
6. Paragon
7. Drain
8. Killers for Cure
9. Passenger
Samlet spilletid: 44:21

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Once Human
  • Album titel: Evolution
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Earmusic
  • Samarbejdspartner: Playground Music
  • Genre: Death Metal, Melodic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.