fbpx

Old Forest - Back To The Old Forest

Old Forest - Back To The Old Forest

Tilbage i 1999 debuterede engelske Old Forest med albummet ”Into the Old Forest”, som blev rakket ned af anmeldere, men var elsket af bandets fans for sin anti-kommercielle stil og produktion. Nyere planer om at genudgive albummet på vinyl er strandet i en strid om rettigheder, så bandet har taget konsekvensen og har genindspillet det hele.
Fordi der lægges meget vægt på originalens rå udtryk, havde jeg på forhånd frygtet at møde en omgang overgearet Black Metal i en lydkvalitet to hakker under betegnelsen ”garage”. Disse forudanelser gjorde Old Forest hurtigt til skamme, for produktionen er udmærket; den er rå, men absolut nutidig og passer til genren.
Jeg må tilstå, at jeg ikke kender den originale udgave af albummet, så jeg ved ikke, hvor anti-kommerciel den var. Men i den nye version fremstår de 8 numre hverken ekstremt vilde for vildskabens skyld, eller kommercielle. I stedet har Old Forest skabt et album, som byder på genrens styrker uden, at der sælges ud – langt fra! Der er blevet plads til high speed angreb med blastbeats, tungere guitarer og melodiske elementer vævet ind imellem. For mig kulminerer det hele i ”Hymn of the Deep”, som med messende vokaler og pompøse pauker bevæger sig malende fremad, for til sidst at eksplodere i vildskab.
Også resten af numrene klarer sig godt, og har klaret tidens tand på overbevisende facon. Derfor er jeg glad for den strid, der førte til denne genindspilning, ellers var jeg måske aldrig kommet i den gamle skov.

Tracklist:

01 - Grond (Hammer of the Underworld)
02 - Death in the Cemetary
03 - To Haunt the Old Forest
04 - Hymn of the Deep
05 - Glistening
06 - Where Trees are Withered
07 - Shadow Whispers
08 - Become the Gods of War
Samlet spilletid: 35:23

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Old Forest
  • Album titel: Back To The Old Forest
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Death To Music Productions
  • Samarbejdspartner: Death To Music Productions
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.