fbpx

Okkultist - Reinventing Evil

Okkultist - Reinventing Evil

Portugisiske Okkultist startede i 2016, og udsendte året efter en EP for egen regning. Det viste sig at være en go’ ide, for det bragte bandet i kontakt med Moonspells sanger Fernando Ribeiro. Han var på udkig efter mulige kunstnere til sit nye pladeselskab Alma Mater Records, og Okkultist er således det første band, som er signet til selskabet.

Og man må sige, at det er en god start, for bandets debutskive er rigtig god. Den starter med titelnummeret, som ved siden af en ondsindet raspende vokal byder på masser af Black Metal guitarer. Det giver godt med mørt stemning, men Okkultist fastholder ikke stilen; den vender tilbage i ”Plasmodium Nocturnus”, hvor de sorte toner fyres af til duga-rytmer – virkelig fedt.

Ellers holder portugiserne sig til Death Metal, som også nyder godt af vokalens skarpe kant. Den ledsagende musik varieres i både tyngde og tempo, men topper kvalitetsmæssigt når guitarerne sejtrækker for alvor – Det gør ”Back from the Dead” og ”I am the Beast” til ekstra spændende numre. Da der samtidig ikke er deciderede fejltrin på ”Reinventing Evil”, kan jeg kun anbefale at give albummet et lyt. Jeg vil samtidig håbe, at Ribeiro bliver ved med at finde nye navne i samme klasse som okkultist; deres debut er stærk og stilsikker, og lover godt for fremtiden.

Tracklist:
1. Reinventing Evil
2. Back from the Dead
3. Sniff the Blood
4. Sign of the Reaper
5. I am the Beast
6. Grave Digger
7. Plasmodium Nocturnus
8. Rise and Reign
9. Satan My Master (CD Bonus Track / Bathory Cover)
Samlet spilletid: 36:07

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Okkultist
  • Album titel: Reinventing Evil
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Alma Mater Records
  • Samarbejdspartner: All Noir
  • Genre: Black Metal, Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.