fbpx

Offernat – Offernat

Offernat – Offernat

Offernat er endnu et nyt navn opstået under pandemiens nedlukning af samfundet. Bandet stammer fra København, og nu er de tre medlemmer klar med deres første udspil, som er en selvbetitlet EP med 4 numre.
Og det er en EP, der peger i forskellige retninger! Åbneren ”Submissive Impulse” er domineret af en let punket guitar, der driver nummeret frem i frisk tempo, mens den vrede frontvokal og baggrundskor i Gang Vocals stil giver nummeret et kraftigt præg af Hardcore. Har man forventninger om, at det er stilen fremadrettet, vender ”Black Lung” op og ned på det hele; nummeret veksler mellem passager med helt stille guitar, og ditto med voldsom brølen og tunge anslag – et nummer med store kontraster. Dem er der ikke så mange af i ”Nattefrost”, som er helt nedtonet med akustisk guitar og klaver; nummeret er instrumentalt, og passer perfekt til titlen: Det hele er stille, rent og klart.
Det kan man til gengæld ikke påstå om slutnummeret ”Shadow of Flame”; dets næsten 10 minutter lange spilletid er præget af tunge guitarer i Doom / Sludge-stil i begyndelsen, men skifter senere karakter og bliver mere groovy.
Så ja, vi kommer vidt omkring med Offernat, og EP’en efterlader indtrykket af et band, som har lyst til at eksperimentere, men endnu ikke helt har afstukket deres musikalske kurs.

Tracklist:
1. Submissive Impulse
2. Black Lung
3. Nattefrost
4. Shadow of Flame
Samlet spilletid: 24:40

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Offernat
  • Album titel: Offernat
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Self release
  • Samarbejdspartner: Audible PR
  • Genre: Metal, Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.