fbpx

Oceanhoarse - Dead Reckoning

Oceanhoarse - Dead Reckoning

Siden bandets start i 2016 har finske Oceanhoarse udgivet en del singler, et par EP´er og endda et live album; alligevel er "Dead Reckoning", som udgives på det tyske selskab Noble Demon, bandets første studiealbum.
Her giver finnerne deres bud på, hvordan Heavy Metal skal lyde anno 2021: Musikken fastholder genrens gængse rytmer, og afvikles gennemgående i et frisk tempo. Samtidig er numrene både udstyret med udmærkede melodier og udmærket kant. Det melodiske kommer naturligt i fokus via sangeren Joonas Kosonen; han står for en klasse præstation med en vokal, der både er ren og klar, men samtidig har kant til at passe ind i sammenhængen.
Flotte melodier og ditto vokaler betyder ikke, at musikken mangler skarphed; der er fint gang i instrumenterne hele raden rundt. I ”One With The Gun” og ”REW” skærpes guitarlyden, og det klæder musikken; det havde ikke gjort noget at gøre det flere steder. Det skal nu ikke tolkes som egentlig kritik, for Oceanhoarse fastholder deres stil, og der vises tænder i flere tracks, f.eks. i starten af ”The Intruder” og ”The Damage”.
Nej, ”Dead Reckoning” er et gennemført og glimrende debutalbum, og med de kvaliteter, bandet viser, kan jeg konstatere, at det er på tide, at det kommer – Oceanhoarse er et navn, det betaler sig at holde øje med fremover!

Tracklist:
01. Headfirst
02. Locks
03. Betrayed by Light
04. One With The Gun
05. Reaching Skywards
06. Fields of Severed Dreams
07. Submersed
08. The Intruder
09. Fight For Tomorrow
10. From Hell to Oblivion
11. REW
12. Dead Reckoning
13. The Damage
Samlet spilletid: 44:18

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Oceanhoarse
  • Album titel: Dead Reckoning
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Noble Demon
  • Samarbejdspartner: All Noir
  • Genre: Heavy Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.