fbpx

Nuclear - Formula For Anarchy

Nuclear - Formula For Anarchy

Nuclear har eksisteret siden 2003, men i virkeligheden går medlemmernes fælles historie endnu længere tilbage. Det udsprang nemlig af bandet Escoria, som var på banen fra 1995 til 2001. De første af bandets nu fire albums udkom kun i hjemlandet Chile, men en ny kontrakt med engelske Candlelight Records åbner nu for en bredere udbredelse.

Det står hurtigt klart at sydamerikanernes formel for musik er meget enkel; de spiller en meget traditionel udgave af Thrash Metal. Og det sker med al den energi og tempo, som hører sig til, ligesom vokalen har den rigtige skarphed.

Med hensyn til musikken kan jeg blot konstatere, at chilenerne kan deres Slayer, deres tidlige Metallica og hvem man ellers kan komme i tanke om af gamle genreskabere. Til gengæld kan de ikke så meget andet, for man skal have fat i et ualmindeligt kraftigt forstørrelsesglas for at finde selvstændige bidrag til genren. Det er heller ikke nødvendigt, det er ikke et must at genopfinde musikken. Men selv om man kører stilen helt straight, må man kunne forlange en vis grad af variation igennem albummet, og her kniber det en del for Nuclear. Numrene kører meget ens, og selv om de enkeltvis fungerer udmærket, kommer man hurtigt til at kede sig en smule. Derfor er det kun bandets power, der redder de 3 stjerner hjem, ”Formula For Anarchy” er hurtigt ude af mit system igen.

Tracklist:
01. Offender
02. Confront
03. Scam 38
04. Self-Righteous Hypocrites
05. Corproate Corruption
06. Waging War
07. Killing Spree
08. Left For Dead
09. Tough Guy
10. When Four Means None
Samlet spilletid: 28:31

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Nuclear
  • Album titel: Formula For Anarchy
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Candlelight Records
  • Samarbejdspartner: Plastic Head Music Distribution
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.