fbpx

Nothing Noble - Modern Dismay

Nothing Noble - Modern Dismay

Oprindeligt hed bandet Everything is Terrible, og udsendte under det navn EP’en "Life Is Garbage” og albummet ”Intensely Distressed and on the Verge of Mental Collapse” i hhv. 2014 og 2015. Nu er de tilbage med nyt navn og et nyt album, som er produceret af Chris Kreutzfeldt.
Han har som vanligt skabt et lydbillede, som både giver musikken den nødvendige tyngde og samtidig er gennemsigtighed. Især tyngden kommer Nothing Noble til gode, for deres fortolkning af Metalcore fokuserer mere på de hårde end de melodiske sider af genren. Det fungerer fint, når de knaldhårde guitarhug får støtte fra en stærk keyboardmelodi, som det sker i titelnummeret. De fleste numre benytter sig af de samme elementer, hvor den voldsomt brølende vokal øger numrenes skarpe fremtræden.
Hårdheden har også en skyggeside, for i de fleste numre er de voldsomme sider så dominerende, at helheden fremstår lukket og uinteressant. Heldigvis forsøger Nothing Noble sig også med andre tilgange, som fungerer bedre: ”Torn Asunder”, hvor Kim Song Sternkopf fra MØL leverer en voldsom gæstevokal, er mere traditionel Melodisk Death Metal; udmærket uden at imponere. Det gør ”Carnation” til gengæld; nummeret er en tilbagelænet og vokser efter en stille start til en spændende blanding af Rock og Metal med progressive elementer. Desværre kommer de resterende tracks ikke i nærheden af samme niveau, hvilket får albummet til at fremstå en tand for langt.

Tracklist:
1. (of doom)
2. Modern Dismay
3. Bond of Blood (feat. Brendan Murphy)
4. Rotting Away
5. As Shadows Grow Long
6. Black Earth
7. Torn Asunder (feat. Kim Song Sternkopf)
8. Carnation
9. Eternal Change
10. Risen
11. Essence
12. A Breath of the Dirt
13. The Path to Peace
Samlet spilletid: 47:56

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Nothing Noble
  • Album titel: Modern Dismay
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Prime Collective
  • Samarbejdspartner: Prime Collective
  • Genre: Metalcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.