fbpx

Non Serviam - Le Coeur Bat

Non Serviam - Le Coeur Bat

Man vil gerne bevare mystikken omkring Non Serviam, så det er ikke mange oplysninger, der kommer ud til verden. Ud over at være startet som et enkeltmandsprojekt i det sydlige Frankrig i starten af dette årtusind, og at man ikke vil placeres i en enkelt genre, så ved jeg ikke så meget om bandet – ”Le Coeur Bat” må tale for sig selv.
Og det gør albummet så på sin helt egen måde – Meget langt fra gængse opskrifter på Metal. Det hele sættes på plads i det 25 minutter lange titelnummer, som åbner ballet. Her møder man et sammensurium af mange elementer, der sammensættes forskelligt, og derved skaber forskellige udtryk og dynamik. I perioder er der ikke meget rytmisk struktur, her fremtræder nummeret som en collage af keyboards og diverse vokaler, der både synger, taler og skriger. Det virker til tider overvældende og kaotisk, men afløses af passager med ret voldsom Metal i højt tempo.
De følgende numre bruger de samme elementer, der blandes forskelligt, så ”Infanticide” mikser benhård Metal med en talende kvindestemme, mens det instrumentale ”S’Evaporer” forener rolig musik med voldsomme rytmer, der minder mig om Igorrr. Det hele er eksperimenterende, men det er langt fra alle ideer, der resulterer i noget godt. Derfor er ”Le Coeur Bat” et album, som kræver, at man er i det rette humør – ellers bliver det hurtigt for meget.

Tracklist:
01 - Le Coeur Bat
02 - Infanticide
03 - Nights in Black Masses (Interlude)
04 - Salem
05 - S’Evaporer (Instrumental)
06 - I Watch You From Afar
07 - Inno Individualista (Cover)
08 - Je Contre (Demo)
Samlet spilletid: 67:19

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Non Serviam
  • Album titel: Le Coeur Bat
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Code666
  • Samarbejdspartner: Aural Music
  • Genre: Experimental, Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.