fbpx

Nero Di Marte - Immoto

Nero Di Marte - Immoto

Italienske Nero Di Marte har eksisteret siden 2012, men selv om bandet udsendte albums i både 2013 og 2014, er "Immoto” mit første møde med dem. Det relativt lange interval fra seneste udgivelse skyldes, at bandet har fokuseret på at turnere, og derfor først nu har fundet tid til at gå i studiet.
På albummet lægger man hurtigt mærke til sangeren Sean Worrell; han har en vokal stil, hvor han i lige så høj grad som at synge prøver at fortælle og udleve teksterne; det minder mig lidt om Niklas Kvarforth, bare ikke nær så gennemført og slet ikke så overbevisende.

Den ledsagende musik optræder i mange afskygninger, men kan hurtigt opdeles i to dele: Én hvor der virkelig hamres igennem, hvor tempoet er højt, og hvor det hele er lidt kaotisk; og Én hvor alt er nedtonet med henblik på at skabe fine, rolige stemninger. Betragter man albummet som helhed, er der meget stor forskel på de mest stille og de voldsomste passager; det kunne forlede læseren til at tro, at albummet er meget dynamisk. I virkeligheden oplever man det ikke sådan, fordi de forskellige grader af intensitet optræder i meget lange afsnit med helt samme niveau. Samtidig er numrene ikke særligt interessante; de stille passagers fine stemninger fører ikke rigtigt nogle steder hen, og de voldsomme pendanter rykker ikke for alvor. Så selv om Nero Di Marte eksperimenterer fint, så holder deres koncept ikke helt; derfor er ”Immoto” ikke godkendt herfra.

Tracklist:
1. Sisyphos
2. L'Arca
3. Immoto
4. Semicerchi
5. La Casa del Diavolo
6. Irradia
7. La Fuga
Samlet spilletid: 67:10

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.