fbpx

Municipal Waste - Slime And Punishment Fremhævet

Municipal Waste - Slime And Punishment

Med Nick Poulos som ny guitarist vender Municipal Waste tilbage med deres sjette album, som kommer fem år efter ”Fatal Feast” fra 2012. Den ret lange periode skyldes bl.a. at amerikanerne ville have mere tid til at gennemarbejde deres materiale. Det har de så fået, ligesom de selv har stået for optagelserne.

Hvis man med reference til bandets navn betragter disse som affald, må det siges at være af den slags med høj brændværdi – her er der virkelig meget energi: Tony Forestas let skrigende vokal ville ikke være malplaceret i et Hardcore band; det samme gælder de bølleagtige kor, der bl.a. høres i ”Breathe Grease” og ”Excessive Celebration”. Lægger man de fremadstormende rytmer, der generelt præger numrene oveni, er vi flere steder uhyre tæt på Metallisk Hardcore – Det minder mig om, at forskellen mellem forskellige genrer nogle gange er papirtynd.

Ellers er det som vanligt et mix af Speed- og Thrash Metal, der er på programmet – Speederen i bund, og så afsted! Der bliver virkelig givet gas, i ”Enjoy the Night” og ”Parole Violators” endda så meget, at rytmerne er ved at spænde ben for sig selv. Det virker hektisk og forceret, men afspejler bandets vilje til at fyre den af. Energien er albummets største force, så hvis det er power man primært søger, er man godt tjent med ”Slime And Punishment”.

Tracklist:
1. Breathe Grease
2. Enjoy the Night
3. Dingy Situations
4. Shrednecks
5. Poison the Preacher
6. Bourbon Discipline
7. Parole Violators
8. Slime and Punishment
9. Amateur Sketch
10. Excessive Celebration
11. Low Tolerance
12. Under the Waste Command
13. Death Proof
14. Think Fast
Samlet spilletid: 28:44.

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.