fbpx

Motorhead - Bad Magic Fremhævet

Motorhead - Bad Magic

I de mere end 40 år, Motorhead har været på banen, har de ikke bare placeret sig solidt i det musikalske univers med en meget personlig stil, de har også udlevet begrebet Rock’n’Roll fuldt ud. Ikke mindst frontmanden Lemmy har levet i overhalingsbanen, hvilket har givet ham alvorlige helbredsproblemer, der i perioder har tvunget bandet til at holde pause. Men der har været kræfter til at indspille et nyt album, ”Bad Magic”, som er det 22. i rækken.

Her er stilen umiskendeligt Motorhead; når man hører Lemmys vokal, den massive lyd og musikkens indhold af toptunet Rock’n’Roll, er man ikke i tvivl. Billedet er så tydeligt, at jeg var lige ved at skrive Motorhead som genrebetegnelse.

At vi har med tre herrer i fremskreden alder at gøre, hører man ikke meget til, når de giver den gas. I ”Victory or Die” og ”Thunder & Lightning” sker det med en stor del af den power og charme, der har gjort bandet til det, de er idag. Omvendt er der også et par eksempler i den anden ende af skalaen, for både den balladeagtige ”Till the End” og den monotone ”Choking on Your Screams” er mere fyld end spænding, og kunne sagtens undværes.

Imellem disse yderpunkter ligger resten som en lidt uhåndterbar mellemvare; ikke gode nok til at trække albummet op, men heller ikke så dårlige, at de gør det modsatte. Derfor ligger ”Bad Magic” et pænt stykke fra bandets bedste udgivelser, og er kun et must for de folk, der har alle de andre skiver i forvejen.

Tracklist
1. Victory or Die
2. Thunder & Lightning
3. Fire Storm Hotel
4. Shoot Out All of Your Lights
5. The Devil
6. Electricity
7. Evil Eye
8. Teach Them How to Bleed
9. Till the End
10. Tell Me Who to Kill
11. Choking on Your Screams
12. When the Sky Comes Looking for You
13. Sympathy for the Devil" (The Rolling Stones cover)
Samlet spilletid: 42:58

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Motorhead
  • Album titel: Bad Magic
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: UDR Music
  • Samarbejdspartner: Shine Music
  • Genre: Rock N' Roll, Heavy

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.