fbpx

Mother Of Millions - Sigma

Mother Of Millions - Sigma

Mother Of Millions har hjemme i den græske hovedstad Athen, hvor bandet startede i 2008. I 2014 var man klar med debutalbummet ”Human”, som gav blod på tanden, og var startskud til forøget koncertaktivitet. Erfaringerne derfra har bandet lade flyde ind i materialet til opfølgeren, som de kalder ”Sigma”.

Her viser grækerne sig fra en meget rolig og nedtonet side, der er ingen store armbevægelser, ingen ”Se mig, Hør mig”- attitude, ingen selvfede proklamationer. Man kan næsten se det på tracklisten, numrene har korte titler, næsten som om de ikke skulle vække opmærksomhed.

Det gør de så alligevel, bare på en underspillet og næsten forsigtig facon. Når jeg angiver Progressiv Rock som genre, er det ikke for at give et billede af supervilde instrumentopvisninger eller samspil i højt tempo på kanten af det mulige – disse elementer finder man ikke på albummet. Derfor kan det diskuteres, om stilen virkelig er progressiv, eller om der ”bare” er tale om Rock. Når jeg bruger betegnelsen Progressiv Rock skyldes det, at albummet har en meget alvorlig og intens tone, som gennemsyrer alle elementer – fra George Prokopious vokal til de forskellige melodier drevet frem af guitar eller keyboards. Netop melodierne fungerer udmærket, men det underspillede image virker som en begrænsning – lidt mere selvtillid havde gjort albummet mere interessant.

Tracklist:
1. Emerge
2. Shine
3. Silence
4. Rome
5. Their Passage, The Light
6. Collision
7. The Rapture
8. Spiral
9. Sigma
Samlet spilletid: 41:37

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.