fbpx

Mother Of All - Suppression Fremhævet

Mother Of All - Suppression

Der ser ud til at være gang i de danske enkeltmandsbands i år; for nyligt var det en EP fra Myrkur, der var forbi anmelderstakken, og nu er turen kommet til ”Suppression”, som er det første udspil fra Mother Of All. Bag navnet står Martin Haumann, som tidligere var trommeslager i Essence, men siden han forlod det band har helliget sig projekterne Shitpissnvomit og Final Hour.

Men nu gælder det Mother Of All, der lægger ud i fin stil: I ”Three Generations of Punishment” bliver der gået til stålet med fint tempo og virkelig seje trommerne, der tvinger nummeret fremad med drive og en meget lækker sound. Samtidig leverer Haumann en vokal, der ligger mellem growl og den skærende stil, der kendetegner Black Metal. Selv om stemningen generelt har en mørk tone, er der ikke tale om rendyrket Sort Metal, idet der også er meget Death Metal i blandingen.

Efter åbningsnummeret går niveauet en smule ned, de resterende numre kan ikke helt leve op til startniveauet. Det skyldes hverken det lavere tempo eller de små svagheder, Haumann viser på guitaren; de er bare ikke helt så interessante. Alligevel lykkes det at skabe nogle fede ideer, uanset om tempoet er højt som i ”Serenity”, eller om rytmerne er lidt tungere, som i de resterende to numre. Derfor er der ikke andet tilbage end at sige Velkommen til Mother Of All og se frem til kommende udgivelser.

Tracklist:
1. Three Generations of Punishment
2. Effigy of Regret
3. Prophecy
4. Serenity
Samlet spilletid: 17:13

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Mother Of All
  • Album titel: Suppression
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Self-Release
  • Samarbejdspartner: Mother Of All
  • Genre: Black Metal, Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.