fbpx

Mother of All - Secular Assault Fremhævet

Mother of All - Secular Assault

Efter EP’en ”Suppression” fra 2014, har Martin Haumann igen fundet tid i kalenderen til at skabe nyt materiale til projektet Mother of All. Foruden at have skrevet alle fire numre, står hovedmanden for vokal og trommer, ligesom han har mikset udgivelsen. Til guitararbejdet har han fået hjælp af Járden Schlesinger, mens bassen håndteres af Rasmus Christensen.

Der lægges fra land med ”Human Landscape”, som er en heftig og fed omgang Black Metal, hvor projektets mastermind sætter sig i centrum med skarpe trommer og ditto vokal; sidstnævnte får et pift via gæsteoptræden af Solbruds Ole Luk. Stil og kvalitetsniveau fortsætter i titelnummeret, som både byder på seje duga rytmer og et energisk drive. I de to sidste numre ”Victimless Crime og ”Whispers of a 1000 ages”, hvor Victor Ray Salomonsen gæster med en guitarsolo, er stilen mere i retning af traditionel Death Metal.

Det betyder ikke et fald i hverken kvalitet eller power, og jeg sidder tilbage med et bredt smil efter at have prøvet kræfter med ”Secular Assault”. EP’en er et stort skridt op i forhold til forgængeren, og jeg kan ikke lade være med at være imponeret af Haumann; han har skrevet nogle fede numre, og leverer en flot indsats, både personligt og i samarbejde med de øvrige musikere. Spørgsmålet er, om ikke det er på tide at ændre fokus og satse mere på Mother of All – alle forudsætninger for succes er til stede.

Tracklist:
1. Human Landscape
2. Secular Assault
3. Victimless Crime
4. Whispers of a 1000 ages
Samlet spilletid: 18:19

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Mother of All
  • Album titel: Secular Assault
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Self-released
  • Samarbejdspartner: Mother of All
  • Genre: Black Metal, Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.