fbpx

Ministry - Moral Hygiene

Ministry - Moral Hygiene

Efter det mindre vellykkede ”Amerikkkant” fra 2018 er bandet omkring Al Jourgensen tilbage med et nyt udspil; deres femtende studiealbum har fået titlen ”Moral Hygiene”, og er på mange måder en fortsættelse af den stil, Ministry har stået for i flere årtier.
Et vigtigt element er politiske kommentarer, og når bandet i åbningsnummeret ”Alert Level” spørger: ”How concerned are you?”, er det startskud til klare udmeldinger om politikernes håndtering af planetens miljømæssige tilstand, Covid-19, misinformation og hvad der ellers har rørt sig i den offentlige debat de seneste år.
Mange af numrene er opbygget som lydmæssige collager, hvor musikken suppleres med masser af samples; både lyde, musikalske clips og især talte sekvenser blandes sammen. Disse bidrag rækker fra Greta Thunberg til Donald Trump, der udråbes til både at være ”The american virus” og ”Enemy of the people”…
At der ikke er ændret i bandets grundlæggende udtryk, betyder også, at der er udover de elektroniske elementer også er plads til traditionel Rock og Metal, hvilket træder tydeligt frem i “Sabotage Is Sex” og "Search And Destroy”. Hvad der er mere vigtigt er, at albummet som helhed er mere varieret og mere interessant, end jeg har hørt længe fra Ministry – Det er ikke så ringe en præstation fra Jourgensen & Co.

Tracklist:
1. Alert Level
2. Good Trouble
3. Sabotage Is Sex
4. Disinformation
5. Search And Destroy
6. Believe Me
7. Broken System
8. We Shall Resist
9. Death Toll
10. TV Song #6 (Right Around The Corner Mix)
Samlet spilletid: 47:10

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Ministry
  • Album titel: Moral Hygiene
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Industrial Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.