fbpx

Ministry - AmeriKKKant

Ministry - AmeriKKKant

Ministry har efterhånden længe været blandt de mest fremtrædende navne indenfor Industrial, men det at have været på banen i mange år betyder ikke, at man bare læner sig tilbage og lader tingene ske uimodsagt. Både titlen og coveret viser tydeligt, at bandets hovedmand, Al Jourgensen, er godt og grundigt utilfreds med tingenes tilstand i USA.

Hovedmålet for mandens vrede er Donald Trump, som bliver angrebet og hånet på en stor del af albummet. Det sker bl.a. ved at forvrænge nogle af præsidentens slogans og udtalelser, og blande dem med forskellige samples. Stilmæssigt passer det fint ind i Ministrys verden, men det fylder alt for stor en del af spilletiden. Den fornemmelse forstærkes af, at nogle statements gentages henover flere tracks, så disse kommer til at føles som ét langt nummer.

Samtidig indeholder albummet alt for lidt egentlig musik; den optræder kun i korte passager som sammenhængende afbrydelser af den lydcollage, som albummet fremstår som. Det er specielt ærgerligt fordi musikken her er udstyret med knaldhårde rytmer og skarpe guitarer. Men ringe andel af musik betyder, at form og indhold ikke passer sammen på ”AmeriKKKant”; de skarpe meninger, som Jourgensen er kendt for, kommer ikke tydeligt nok frem. I stedet drukner de i det musikalske rod, der omgiver, dem med det resultat, at albummets ender som en letkøbt og skuffende affære.

Tracklist:
1. I Know Words
2. Twilight Zone
3. Victims Of A Clown
4. TV 5-4 Chan
5. We're Tired of It
6. Wargasm
7. Antifa
8. Game Over
9. AmeriKKKa
Samlet spilletid: 47:58

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.