fbpx

Mike Tramp - Museum Fremhævet

Mike Tramp - Museum

Sidste år udsendte Mike Tramp det overvejende akustiske ”Cobblestone Street”, som overraskede mig positivt med sine enkle arrangementer og ærlige udtryk. Nu er han så tilbage med ti nye sange, som igen er produceret af Søren Andersen.

Det er ikke det eneste lighedspunkt med forgængeren, for numrene på de to skiver ligner hinanden rent stilmæssigt. Igen viser Tramp sig fra sin mere afdæmpede og mere eftertænksomme side, hvilket ”Trust In Yourself” og ”Commitment” illustrerer godt. Og det klæder ham at være lidt mere følsom, selv om det kan tage overhånd - den pladdersøde ”Mother”, som kun er et uh-uh fra Rasmus Seebach niveau, kunne jeg godt have været foruden! Det samme gælder den poppede afslutter ”Time For Me To Go”.

De mere rockende "Down South” og ”Slave” løfter niveauet igen, men de kan alligevel ikke rette op på det lidt skuffende indtryk, som albummet efterlader sig. Der er nemlig en afgørende forskel på de to skiver, for hvor ”Cobblestone Street” var mest akustisk, bliver der på ”Museum” lagt flere lag på musikken. Det giver numrene her et mere kommercielt præg, så de automatisk lægger afstand til forgængerens næsten hudløse ærlighed. Derfor har ”Museum” ikke den samme charme, og er et klart tilbageskridt for Mike Tramp – i den foreliggende udgave dumper han hos mig.

Tracklist:
01 Trust In Yourself
02 New World Coming
03 Down South
04 Better
05 Freedom
06 Commitment
07 And You Were Gone
08 Slave
09 Mother
10 Time For Me To Go
Samlet spilletid: 44:01

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.