fbpx

Midnight - Rebirth By Blasphemy

Midnight - Rebirth By Blasphemy

Et album fra et band, som kun har ét medlem – som vel at mærke ikke bruger sit navn Jamie Walters, men kalder sig Athenar – og en titel, som lover genfødsel gennem blasfemi; hvis ikke det peger på en gang Black Metal, så ved jeg ikke … ”Rebirth By Blasphemy” er det fjerde fra Midnight, og det første på Metal Blade Records.
Black Metal er ganske rigtigt på programmet, men hvis man sætter næsen op efter fræsende guitarer, dødsrallen og trommeangreb med hastigheder på kanten af det mulige, bliver man skuffet. Midnight kører en stil, som er rå og upoleret, men som på intet tidspunkt bliver ekstremt. I stedet minder det umiddelbart om er beskidt udgave af Thrash Metal, og ligger ikke verdener fra et navn som f.eks. Abbath.
Og Midnight arbejder virkelig efter KISS-princippet (Det står for Keep It Simple, Stupid og har intet at gøre med et totalt overrated Rockband fra USA): Musikken indeholder kun det nødvendige, og hvis ikke det var fordi Athenar skulle levere alle bidrag, ville det hele sikkert være indspillet live i studiet. Som det er nu, kan man også finde små unøjagtigheder her og der, men det gør ikke noget. Tværtimod gør det musikken mere levende, og giver samtidig numrene et ærligt præg, som man ikke hører hver dag. Det trækker bedømmelsen opad, så Midnight kan kontere fire stjerner for indsatsen.

Tracklist:
1. Fucking Speed and Darkness
2. Rebirth by Blasphemy
3. Escape the Grave
4. Devil's Excrement
5. Rising Scum
6. Warning from the Reaper
7. Cursed Possessions
8. Raw Attack
9. The Sounds of Hell
10. You Can Drag Me Through Fire
Samlet spilletid: 33:45

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Midnight
  • Album titel: Rebirth By Blasphemy
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.