fbpx

Memoriam - The Silent Vigil

Memoriam - The Silent Vigil

For godt et års tid siden havde jeg fornøjelsen af, at anmelde Memoriam’s debut album “For the Fallen”. Det var som bekendt en ganske fornøjelig affære, som jeg smed 4,5 stjerne efter. Bandet er netop nu aktuelle med efterfølgeren “The Silent Vigil” og forventningens glæde var svær at skjule, men spørgsmålet var, om Memoriam så kunne indfri denne?

Nuvel, bandet fortsætter hvor debuten slap, og der lægges ikke skjul på hvor medlemmerne har haft en fortid, nemlig i Bolt Thrower og Benediction. Der eksekveres en forrygende omgang Old-School Death Metal fyldt med buldrende tunge riffs, melodiske indslag samt den growlende vokal fra Karl Willets. Numre som “Nothing Remains”, “Bleed the Same”, “No known Grave” og “Weaponised Fear” er voldfede numre, som bare sidder lige i skabet når vi snakker Old-School Death Metal. Generelt er pladen så god, at jeg som helhed ser “The Silent Vigil” som et mere helstøbt album end debut albummet.

Når det så er sagt, så er der mange af guitar riffene der bliver spillet i en uendelighed, og her savner jeg ærlig talt noget variation - det virker rigtig fedt i de allerfedeste numre, men trækker ned i de mindre gode numre. Og hvad sker der lige med produktionen? Jeg ved ikke om det er med vilje, men produktionen lader ihvertfald meget tilbage at ønske, da den er meget mørk, beskidt og nærmest indelukket, hvor den ikke rigtig kommer sin ret. En bedre produktion, og albummet havde fået fem stjerner….Det er dog stadig et fedt album for den hungrende Old-School Death metal fan!

Tracklist:
1. Soulless Parasite 4:14
2. Nothing Remains 6:00
3. From the Flames 5:39
4. The Silent Vigil 2:15
5. Bleed The Same 6:52
6. As Bridges Burn 6:14
7. The New Dark Ages 5:46 
8. No Known Grave 7:19
9. Weaponised Fear5:07 
Samlet spilletid: 49:26

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Memoriam
  • Album titel: The Silent Vigil
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Death Metal, Old School

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.